Accu Platformen

Accu Platformen

Één accu voor al jouw apparaten! Een grasmaaier, boormachine, decoupeerzaag, cirkelzaag en nog veel meer soorten gereedschap zonder stroomkabel. Dat is precies wat accu gereedschap inhoudt. Met één accu kan je dit allemaal zorgeloos gebruiken en heb je de vrijheid om overal te werken.

Veel merken maken gebruik van een accu platform en vaak is het dan lastig om het juiste gereedschap bijbehorende gereedschap te vinden bij de accu of je komt net niet tegen wat je zoekt. Bij Toolsmart.nl hebben wij het uitzoekwerk alvast voor jou gedaan. Wij hebben elk accuplatform dat wij in ons assortiment hebben voor jou zo neergezet dat jij in één oogopslag kan zien welk gereedschap en welke accu er bij dit platform horen. 

Daarnaast is het altijd aan te raden om te kijken welke sterkte accu jij nodig hebt voor jouw klus. Veel platformen bieden namelijk accu's aan in verschillende Voltages en Ampères. Hoe sterker de accu, hoe langer deze mee gaat. Dus ben jij veel aan het klussen? Dan raden wij jou aan om een sterkere accu aan te schaffen! Ook is het handig om een tweede accu aan te schaffen, zodat je er eentje kan opladen terwijl je aan het klussen bent. 

Als je vragen hebt over een bepaald accu platform of als je denkt dat er nog iets mist. Dan kun je altijd contact op nemen met onze klantenservice. Zij zullen jou dan verder helpen om tot het juiste gereedschap te komen!